Geld verdienen met Affiliate marketing in 2020

Affiliate marketing is een geweldige manier om online geld te verdienen. Ook in 2020.

Sterker nog: Het is alleen maar meer populair aan het worden. En jij kunt daar ook van profiteren. Hoe je dat doet gaan we je vandaag uitleggen in dit artikel.

Wat is affiliate marketing precies?

Met affiliate marketing promoot je producten van anderen. Als iemand via jou een product koop ontvang je een bedrag hiervoor. Dat is een vast bedrag of een percentage van de aankoopwaarde.

Dit is voordelig voor iedereen: Het kost de klant niets extra en de adverteerder hoeft jou pas te betalen als jij een verkoop hebt aangebracht. Eerlijker kan het eigenlijk niet. 🙂

Hoe kun je beginnen met affiliate marketing?

Beginnen als affiliate kun je heel snel. Het mooie is dat het je bijna niks kost en de winsten erg hoog kunnen zijn.

De enige kosten die je hoeft te maken zijn die voor een domeinnaam en hosting (je adres voor je affiliate website). Deze kun je al voor 10 a 12 euro per jaar kopen. Meer kosten hoef je niet te maken in het begin.

Volg het onderstaande stappenplan om zelf ook geld met affiliate marketing te verdienen.

Stap 1: Aanmelden bij affiliate netwerken

Affiliate netwerken zijn bedrijven waar je producten en webshops kunt vinden om te promoten. Deze netwerken zorgen er ook voor dat alle verkopen bijgehouden worden en de affiliates hun commissies toegekend krijgen. Je verdiende geld ontvang je van het affiliate netwerk.

Alleen in Nederland al zijn er tientallen affiliate netwerken welke samen duizenden webshops en adverteerders hebben. De keuze is enorm.

De bekende netwerken zijn Daisycon, Tradetracker en Paypro.

Voor andere netwerken kun je het beste dit affiliate netwerken overzicht raadplegen. Hier vind je nog meer goede netwerken waarmee je kunt samenwerken.

Aanmelden is altijd gratis trouwens! 😉

Stap 2: Een niche kiezen

Stap 3: Domeinnaam & hosting registreren

Stap 4: WordPress installeren

Stap 5: Content maken

Stap 6: Affiliate producten in je content zetten

Stap 7: Meer content maken & optimaliseren

Geef een reactie