Snel geld vedienen 11 -20 Gratis Methodes

Snel geld vedienen 11 -20 Gratis Methodes

11. Kranten bezorgen

Natuurlijk kun je ook kranten gaan bezorgen, dit is ideaal werk om wat snel bij te verdienen. je moet echter wel een vroege vogel zijn om dit werk te willen doen. Zorg wel voor een stevige fiets en wat heel makkelijk is, is een kratje voorop de fiets om de kranten in te verzamelen.

Zoek op het internet naar vacatures voor kranten bezorgen of meldt je aan bij vacaturesites, of kijk bij de advertenties bij de supermarkten.

TIP! Kijk bijvoorbeeld bij lokale bedrijven die reclamefolders te bezorgen hebben. Zo kun je de folders gelijk meenemen als je ook de krant bezorgd. Dan kan je al gauw 2 tot 3x zoveel verdienen:).

12. Boodschappen doen

Boodschappen doen
Foto door Suzy Hazelwood via Pexels

 

Nu zal je wel denken boodschappen doen? Dat kost toch geld i.p.v. opbrengen? Dat klopt maar, woon je toevallig in een dorp of in een sociale gemeenschap waarbij je hoort of ziet dat iemand hulp nodig heeft?

Met bijvoorbeeld boodschappen halen en/of uitpakken ervan. Zo kun je ook wat zakgeld verdienen.

Dit soort werk staat vaak niet bij online vacatures, maar is af en toe wel te vinden op advertenties in de supermarkt. Natuurlijk is het van horen zeggen beter zodat je de eerste bent. Succes ermee!

13. Medisch proefpersoon

Er wordt met regelmaat veel naar proefpersonen gezocht voor diverse geneesmiddelen onderzoek, vaak worden er verschillende doelgroepen gevraagd. Bijvoorbeeld voor diverse medische onderzoeken over rokers gedrag of mensen met diabetes.

Ook gezonde mensen met verschillende leeftijden worden onderzocht met medicijnen. Als medisch proefpersoon wordt het vaak goed betaalt maar je loopt natuurlijk de kans op risico’s wat kan leiden tot klachten. Echter geldt er in Nederland wel een strenge regelgeving wat enigszins veilig moet zijn.

Aanmelden als medisch proefpersoon
Aanmelden als medisch proefpersoon

 

Dit soort van advertenties wordt wel weer vaak weergegeven bij online vacaturesites en/of in de krant. Tevens staat het in het ziekenhuis vaak op een prikbord vermeld bij bv een receptie.

Ook kun je natuurlijk jezelf aanbieden als proefpersoon voor medisch onderzoek bij bepaalde websites zoals; www.medians.com of https://proefpersoon.nl.

Deze websites zijn maar een voorbeeld, er zijn er nog veel meer te vinden op het internet. Succes en wees voorzichtig met wie je je inlaat!

14. Snel geld verdienen door enquetes

Snel geld verdienen door enquetes in te vullen! lang niet iedereen is er bekend mee. Veel mensen weten niet dat je door het in te vullen van enquêtes snel geld mee kunt verdienen.

Een enquetes is simpel gezegd een online vragenlijst invullen. Deze kunnen gaan over een winkelinrichting van een supermarkt tot je mening over het uiterlijk van nieuwe producten, shopgedrag online of in een winkel.Welke producten je vaak aanschaft en welk niet en hoe vaak je online of in fysiek in een winkel koopt enz.

Enkele bekende sites zijn www.qassa.nl of www.waardevollemening.nl. Als je hier actief mee bezig gaat en er een paar invult elke dag, dan kan het al snel wat geld gaan opleveren. Heel veel succes hiermee!

15. Geld verdienen met je hobby

Heb ik je aandacht?  Ja inderdaad. Je kunt geld verdienen met je hobby:)

Kun jij bijvoorbeeld heel goed gitaar spelen of kun je je helemaal laten gaan op een saxofoon?  Hiermee kan je geld verdienen.

gitaar spelen op feestjes
Gitaar spelen op feestjes

 

Ga bijvoorbeeld spelen op een verjaardag of op een feestje. Misschien wel als je goed genoeg bent op een bruiloft.

Nu we het toch over een bruiloft hebben. Ben jij heel goed met een videocamera en of  kun je geweldig filmen met een mobiele telefoon.

Bied jezelf dan aan en mocht je goed zijn in het monteren van een video zeg dit dan erbij. Als je een bruiloft mag filmen en de video mag monteren dan kun je een aardig zakcentje bijverdienen.

Hetzelfde geldt natuurlijk voor hele mooie foto’s maken volgens mij ook van een feestje en of een bruiloft.  Hier geldt hetzelfde! Kun je met Jouw fototoestel geweldige foto’s maken of heb je een hele goede mobiele telefoon waarmee je dat kan.

Bekijk hier de Smartphones met de beste camera’s bij Bol.com

Laat het iedereen weten en je krijgt misschien vanzelf wel een uitnodiging. Ophangen flyers op in de lokale supermarkt en over winkels om je uitnodiging te presenteren . Heel veel succes gewenst 🙂

Of ben je heel erg handig met je handen? Ben jij bijvoorbeeld handig in het maken van vogelhuisjes of picknickbankjes? Misschien wel in het maken van kasten, stoelen, tafels noem maar op:).

Zet je net gemaakte vogelhuisje op Marktplaats of op een Facebook verkoop pagina. Check natuurlijk eerst even wat een gemiddeld vogelhuisje doet op Marktplaats qua prijs.

Maar denk bijvoorbeeld ook aan Fimoklei. Wat voor een leuke dingen je er allemaal mee kunt maken om vervolgens te verkopen.

Creatief met Fimoklei
Creatief met Fimoklei

 

Brei je liever of ben je meer een naaister/ontwerpster en maak jij daarmee een uniek kledingstuk.

Laat zien wat je allemaal kunt en in huis hebt.  veel succes ermee:)

Ben jij handig met computers en of digitale apparatuur? Zou jij iemand kunnen helpen die problemen heeft met haar of zijn computer?  Weet jij wel hoe het digitale apparaat werkt en kun je dat iemand uitleggen ! Pak je kans en zet het in het lokale blad of hang een advertentie op in de lokale supermarkt!

Heb jij groene handjes en  werk je graag in de tuin? Kun jij een straatje leggen of een schutting maken? Een tuin weer helemaal strak maken,  onkruid wieden, de straat schoonspuiten met de hogedrukspuit, noem het maar op…

Blad harken in tuin
Helpen met blad harken

 

Hierin is veel werk te vinden! Houd advertenties in de gaten van de kranten en of uitzendbureaus, vacaturebanken of hang ouderwets een flyer op in de supermarkt.  Ik wens je hiermee veel succes!

Of simpel gezegd heb je tijd over en wil je geld verdienen?  Interieurverzorgers/schoonmakers zoeken ze ook bijna altijd en hierin kun je denken aan oudere mensen die hulp nodig hebben in de schoonmaak.

Maar natuurlijk ook als je te maken hebt met twee werkende ouders die geen tijd hebben om het huis schoon te maken, de ramen te wassen,  de kleren te strijken etc.

Vraag in het rond of ze toevallig iemand zoeken of ga naar de lokale supermarkt en kijk of er een advertentie hangt voor schoonmaken.

TIP. Hang zelf een flyer op in de supermarkt of ander lokaal bedrijf.

16. Wedden op sportwedstrijden

Natuurlijk is het niet voor iedereen weggelegd en je moet er wel verstand van hebben als je op sportwedstrijden wilt gaat wedden. Op alle sporten kun je bijna wedden.

Je analyseert de wedstrijd en voorspeld de uitkomst en zet hier een bepaald bedrag op in. Natuurlijk heb je hier niet mee 100% winst of zekerheid van je geld. Wel kun je hier je een ingelegd bedrag misschien wel zomaar een paar keer verdubbelen.

TIP. Check het internet voor diverse websites waar je kunt wedden en geld kunt inzetten voor de sporten.

17. Rondleidingen geven

rondleidingen geven op toeristische plekken
leuke rondleidingen geven

 

Dit klinkt misschien heel raar, maar vind je het leuk om steeds nieuwe mensen te ontmoeten? Heb je er wel eens over nagedacht om een rondleiding te geven? Woon jij in een dorp of stad waar een toeristische trekpleister is!

Dan is het misschien wel voor jou wel weggelegd om rondleidingen te geven als gids. Begin hiervoor met een kleine vergoeding te vragen. En als je standaard meer mensen hebt, kun je er over nadenken om een hoger en vast bedrag te vragen.

TIP. Bekijk van tevoren wel of je dit mag doen (kan in diverse gemeenten verschillend zijn) en of je hiervoor verzekerd bent.

18. Advertenties plaatsen

Plaats advertenties voor anderen die het bijvoorbeeld niet lukt en/of er de tijd niet voor heeft, of gewoonweg niet leuk vinden om te doen:).  Bij de categorie (wat het niet lukt of niet kan) horen vaak de ouderen mensen.

Zulke mensen zoeken vaak goedkope hulp voor simpelweg de advertenties te plaatsen met foto’s, of hulp met simpele mails te versturen.

De categorie (ik heb er geen tijd voor) zijn vaak drukbezette zzp’ers en/of bedrijven die het graag uitbesteden en daarvoor betalen. Zoek op het internet naar bijvoorbeeld forums of marktplaatsen naar dit soort advertenties.

TIP. Je kunt natuurlijk ook zelf een advertentie plaatsen waarin staat dat je beschikbaar bent voor dit werk.

19. Vraag geld voor je vriendschap

Dit klinkt misschien gek in de oren maar,je kan inderdaad geld verdienen aan je vrienden:) Hoe mooi klinkt dat dan wel niet?

Het gerucht gaat dat mensen er soms wel €1500 in de week voor vangen! Nou dat klinkt toch echt te mooi om waar te zijn niet? Toch schijnt het echt waar te zijn, Waar?

Op RentAfriend.com kan je dus echt geld verdienen met vriendschappen en de bedragen liegen er niet om. Je kan er allemaal verschillende soorten activiteiten doen met je vrienden om echt geld te verdienen! Het gangbare tarief  bij RentAFriend varieert van €5 tot €50 per uur.

Ik zou zeggen neem een kijkje op RentAFriend.com

20. Verdien bij als spelling Meester

blogs of artikelen schrijven om te verkopen
artikelen of blogs schrijven om aan te bieden

 

Vond je altijd de Nederlandse taal op school en nu een makkie? Bied je expertise dan aan als tekstschrijver of vertaler op Sitedeals of Fiverr Altijd! Schrijf artikelen of blogs voor een ander, je kunt al gauw 3 cent per woord gaan vragen voor je teksten.

Mocht je een klantenkring hebben opgebouwd dan misschien uiteindelijk wel meer.

Ook wordt er veel gevraagd naar vertalers op Sitedeals, bijvoorbeeld Nederlandse blogs vertalen naar het Engels of Frans. je kan ook geschreven blogs aanbieden op Sitedeals om te verkopen.

Voor zover deze Gratis tips! Wil je de gouden tips zien om echt veel geld te verdienen? Maak dan hier een abonnement aan op Bijverdiengids.

Geef een reactie