Snel geld vedienen 21 -30 Gratis Methodes

Snel geld vedienen 21 -30 Gratis Methodes

21. Verhuur je eigen appartement of een deel van je huis

Heb jij een groot huis en misschien wel een kamer over of meerdere kamers waar je niks mee doet. Zo’n kamer kun je natuurlijk ook gaan verhuren en zo de nodige centjes gaan bijverdienen.

Let hierbij wel op dat je in sommige gemeenten een vergunning nodig hebt om een kamer te gaan verhuren. Kamers verhuren kun je via Airbnb doen en er echt een aardig centje aan verdienen. Natuurlijk ligt het wat je aan te bieden hebt en op welke locatie!

Verdien geld door je huis of een kamer te verhuren
Verdien geld door je huis of een kamer te verhuren

Ideaal voor als je woning in een toeristische stad of omgeving bevindt waardoor je makkelijker een kamer kunt gaan verhuren. Zet er wel duidelijk bij welke regels je hanteert en van welke faciliteiten ze gebruik van kunnen maken.

Dit is een erg leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en ervaringen op te doen en natuurlijk waar het om gaat geld verdienen.

22. Bijverdienen via Marktplaats

Iedereen kent het wel de plek waar je moet zijn om je tweedehandse spullen te verkopen of te kopen. Tegenwoordig is Marktplaats zo groot geworden dat bedrijven zich er ook al in mengen om nieuwe producten te verkopen op Marktplaats.

Ga eens op internet googelen wat nu de dag goed verkoopt en gewild is. Schrijf dit op en ga is speuren op Marktplaats of je dit product goedkoop kunt kopen.

Zo ja? Koop dan het product of meerdere producten om het zelf weer te gaan verkopen op marktplaats.

Maar wat je ook doen kunt, is pak een kladblok en pen en loop vervolgens je hele huis door om te gaan kijken naar spullen die je niet meer gebruikt en kunt gaan verkopen op marktplaats.

Tegenwoordig is het een Piece of Cake om een product op Marktplaats te zetten Plus foto met de vernieuwde Marktplaats app.

23 Auto’s wassen

Natuurlijk hoeft het niet altijd moeilijk te zijn om geld te verdienen, want het kan ook met eenvoudige klusjes zoals Auto’s wassen. Niet in elke buurt kan dat, maar dit werkt vaak beter in de wat rijkere buurten.

Verdien geld door auto's te wassen
Verdien geld door auto’s te wassen

Bied niet alleen auto wassen aan, maar denk ook aan bijvoorbeeld het interieur schoonmaken van binnen. Natuurlijk mag een goede glans/poetsbeurt niet ontbreken. Als je het werk goed en zorgvuldig doet, gaan mensen je vanzelf aanprijzen.

Tip; Stel de vraag in een buurt app of hang een flyer op in de lokale supermarkt.

24. Creëer je eigen Youtube kanaal

Ben je niet cameraschuw en een klein beetje handig met de computer. Misschien is dan een eigen Youtube kanaal dan wel voor je weggelegd. Heb je bijvoorbeeld een interessante hobby of een bepaald onderwerp waar je enthousiast over kan vertellen?

Verdien geld met je eigen Youtube kanaal
Verdien geld met je eigen Youtube kanaal

Dan kun je best veel geld verdienen met een eigen Youtube kanaal. Uiteraard moet je wel beschikken over een Smartphone met een goede camera en een redelijke snelle computer om de video’s mee te bewerken.

De Samsung Galaxy S10 en de S10+ beschikken over een uitstekende camera. Om de video’s te bewerken moet je gauw denken aan een ScreenON – Fotobewerking Computer waarmee je snel de video’s mee kan bewerken.

Natuurlijk hangt hier wel een prijskaartje aan, maar als je eenmaal veel kijkers hebt. Is dit zo terug verdiend. Met een eigen Youtube kanaal en veel abonnees kun je al gauw 30 cent tot 4 euro per duizend views verdienen.

Echter voor dit verdienmodel is het wel vereist dat je actief video’s blijft maken en uploaden.

25. Geld verdienen als Pro Gamer

Houd je van gamen? Dan is dit artikel helemaal wel wat voor jou, want je kunt hier goed geld mee verdienen. Door je aan te melden bij Twitch en live gamer te worden, kun je heel veel geld verdienen. De verdiensten liegen er niet om.

Natuurlijk heeft het ook te maken met hoeveel fans je hebt. Als je goed bent in het spel kunnen mensen member worden van je account. Tevens kunnen mensen je donaties geven om verder te komen in het spel. Verdiensten kunnen oplopen van 3000 tot wel 5000 euro per maand!

Tip. Zorg er wel voor dat je een sterke game computer en goede webcam hebt.

26. Verdien je geld als schrijver

Nu moet je niet direct gaan denken van, ik een schrijver? Nee, iedereen kan schrijven over datgene wat je leuk vindt of interessant vindt. Met een beetje oefenen kom je al een aardig eind en met de spellingscontrole van Words wordt de Nederlandse taal schrijven stukken eenvoudiger.

Verdien geld als tekstschrijver
Verdien geld als tekstschrijver

Denk bijvoorbeeld aan een E-book schrijven van een aantal pagina’s boordevol leuke en juiste informatie. Maak een leuke Cover voor je E-book en publiceer je online boek via Bol.com of Amazon. Zo kun je aardig wat centen verdienen!

De inkomsten kunnen al gauw oplopen tot duizenden Euro’s per maand. Maar ook kun je een goed artikel schrijven en die aanbieden op LinkedIn. LinkedIn heeft al meer dan zeven miljoen leden in Nederland die allemaal je artikel dan kunnen lezen!

Als je dan een artikel aanbied zet er dan een paar Affiliatie links in waarmee je veel geld kan verdienen. Met affiliate links in het artikel kun je al gauw een paar honderd Euro in de maand mee verdienen. Hoe meer artikelen je schrijft hoe meer geld je kunt verdienen.

Dit verdienmodel heet Affiliate Marketing. In de Premium versie van Bijverdiengids.nl wordt haarfijn uitgelegd hoe affiliate Marketing precies werkt en waar je het toe kunt passen.

27. Banners op je website plaatsen

Ben je in het beheer van een goed bezochte website, dan kun je daar geld mee verdienen op verschillende manieren. Echt rijk zul je er niet van gaan worden. Maar daarintegen is het éénmalig 5 minuten werk.

Het meest gebruikte verdienmodel is Adsense. Je kan gratis gebruik maken van de dienst door je website aan te melden bij Adsense. Vervolgens gaan ze je website keuren voor toestemming om banners te plaatsen.

Makkelijk geld verdienen met Adsense
Makkelijk geld verdienen met Adsense

Na goedkeuring kan je de banners van Adsense plaatsen waar je wilt. Je ontvangt dan 1 cent per keer dat iemand deze banner aanklikt. Als je website veel bezoekers heeft die deze reclame aantikken kan je hier een aardig zakcentje mee verdienen.

Adsense heeft ook een mogelijkheid om automatische advertenties te laten zien op je website wat bij de geschreven content past.

Tip. Alternatieven voor Adsense zijn; Chitika en Medianet.

28. T shirts verkopen

Vind je het geweldig om kleding te ontwerpen en je eigen design er aan te geven. Maak dan je eigen T shirts. Verf ze met textielverf, sjabloneren of schrijf er een goede tekst op met textielstiften.

Ook kun je met verschillende computerprogramma’s een mooi design maken en dit op speciaal papier printen en dit op het t shirt strijken. Natuurlijk is het ook erg leuk om een Tie en Dye shirt te verven in verschillende motieven en kleuren.

Het aanbieden van deze t shirts kan perfect op je eigen gemaakte webshop. In de Premium versie van Bijverdiengids.nl wordt uitgelegd hoe je eigen webshop kunt maken.

Ook een hele goede optie is je t shirts aan te bieden op Bol.com en Amazon. Of verkoop deze T shirts via Marktplaats.

Tip. Begin eerst met verkoop via Facebook of aan vrienden en familie.

29. Online cursus verkopen

Heb je heel veel verstand van je werk en of je hobby en wil je dit graag aan anderen leren. Kun je een beetje goed en interessant in Jip en Janneke taal dingen uitleggen? Maak dan een video of podcast waarin je leden precies alles uitlegt.

Verdien geld met het maken van een videocursus, podcast of E-book
Verdien geld met het maken van een videocursus, podcast of E-book

Ben je meer een schrijver? Denk dan aan een e-book schrijven,die je dan met leden kunt delen. Bijvoorbeeld ben je goed in tuinieren, fotograferen, een cursus schrijven of videobewerking.

Denk dan aan een video/podcast/e-book om online te verkopen. Hiervoor ben je wel een professionele webcam en videosoftware om je video of podcast op te nemen en online aan te bieden.

Vergeet niet een goede microfoon en een gratis abonnement aan te vragen bij bijvoorbeeld Mollie om betalingen te kunnen ontvangen voor je verdiensten.

Je gemaakte video podcast of e-book kun je aanbieden op PayPro. Maak een Gratis account aan op PayPro en laat anderen dan eenvoudig je product promoten.

Tip. Met Vimeo kun je het makkelijkste je video/podcast online (hosten) krijgen. 

30. Bied je aan als virtual assistant.

Hierbij moet je denken aan hulp op afstand. Bijvoorbeeld dat je thuis iemand helpt zoals een ondernemer zijn agenda en e-mail beheer te regelen. Ook social media beheren zoals Facebook Twitter of Instagram.

Het maken van professionele advertenties voor social media. Afspraken verzetten of plannen met de klanten.

Tip. Zorg voor een goede internetverbinding en een rustige werkkamer.

Voor het grote geld te verdienen check de Premium versie van Bijverdiengids.nl

Geef een reactie